Местоположение

Ваканционен комплекс къщи за гости „ФЛОРА ВЮ” ще се намира в с.Велика, Община Царево, Област Бургас.

Гр. Бургас се намира в Югоизточна България и е четвъртият  по големина и по населеност град в страната. В гр.Бургас се намира международното и второ по натовареност българско летище, както и най-голямото морско и нефтено пристанище в България.

Област Бургас е разположена в Югоизточна България и е най-голямата по площ от всички 28 административни области в страната.В  Бургаска област се развиват успешно морски, културен и еко  туризъм.

Община Царево е разположена в югоизточната част на Област Бургас и обхваща най-красивата и живописна част на природен парк Странджа.

Село Велика се намира в Община Царево и е разположено в полите на Странджа планина.

Ваканционен комплекс къщи за гости „Флора Вю” ще се намира в китното село Велика, което се намира на 3,5 км. от популярния черноморски курорт Лозенец, на 10 км. от гр.Царево и на 65 км. от град Бургас.

Местоположението на Комплекса от къщи за гости „Флора Вю” го прави неповторимо място за хора, търсещи спокойствие, чист въздух и пълноценна почивка далеч от масовия туризъм. „Флора Вю” е уникално съчетание на морски и планински климат в близост до най-красивите южни плажове на българското черноморие.

Обитателите на комплекса от къщи за гости „Флора Вю” ще имат възможност да се насладят на най-слънчевите южни плажове с кристално чисти морски води по българското черноморие – Аркутино,Малка Перла, Корал, Лозенец, Арапя, Нестинарка, Делфин, устието на р.Велека, Под липите, Силистар (от 3 км.  до 30 км.). Освен това морската почивка може да бъде допълнена и разнообразена сред  девствената природа на уникалният  парк Странжда – местност Скукът, Орешка река, Чучуриката и мн. други.

-- Местоположение --


Европа

България

с.Велика,Община Царево

Комплекс „Флора Вю”

 


Form Object