Комплекс къщи за гости „Флора Вю”

„Флора Вю” е Вашето място за почивка от ново поколение!

„Флора Вю” е Вашето щастие от ново измерение!

Ваканционен комплекс къщи за гости „Флора Вю” ще се намира в китното село Велика, което се намира на 3,5 км. от популярния черноморски български курорт Лозенец и в непосредствена близост до неповторимата и автентична зеленина на Странджа планина.

Обитателите на комплекса от къщи за гости „Флора Вю” ще могат да се насладят вблизост на най-слънчевите южни плажове с кристално чисти морски води по българското черноморие – Аркутино, Малка Перла, Корал, Лозенец,  Арапя, Нестинарка, Делфин,  устието на р.Велека, Под липите, Силистар. Освен това морската почивка може да бъде допълнена и разнообразена посещавайки девствената природа на природен парк Странжда – местност Скукът, Орешка река, Чучуриката и други.

Местоположението на Комплекса от къщи за гости „Флора Вю” го прави неповторимо място за хора  търсещи спокойствие, чист въздух и пълноценна почивка далеч от масовия туризъм.

Достъпът  до ваканционния комплекс „Флора Вю” ще се осъществява по асфалтиран път.  Комплексът  ще бъде от „затворен тип”,  разположен на площ от 2 700 кв.м., изцяло ограден със собствена ограда с два вход-изхода с контролиран достъп. Комплексът къщи за гости „Флора Вю” ще се състои от 6 двуетажни самостоятелни къщи с изложение югоизток – северозапад . За по-добрия комфорт на обитателите, комплексът ще има голям и малък (детски) басейни  с шезлонги и чадъри, лятно BBQ. Къщите за гости в комплекса  ще бъдат изградени от монолитна стоманобетонна конструкция, като съдържат общо  18 апартамента (с площ  около 70 кв.м.) и 2 студия (около 36 кв.м.). Всеки от апартаментите в комплекса е със самостоятелен  вход , като в една от къщите на партерно ниво са разположени  офис и други обслужващи помещения. Всеки апартамент се състои от антре,  дневна с кухненски бокс и трапезария, спалня, баня с WC и самостоятелна тераса. Къщите ще бъдат изпълнени в интериор и екстериор от високачествени материали, като естествен камък, дърво, силиконови мазилки, високачествена дограма и плосък покрив с цел постигане на модерен, средиземноморски облик на целия комплекс.

С цел постигане на по-голяма функционалност на апартаментите в къщите за гости, те са разработени така, че разположението на дневната и терасата да бъде ориентирано към атрактивна гледка в южна посока, където са разположени басейните и разнообразното озеленяване и Странджа планина. Самият  контакт между дневната и терасата  е осъществен чрез големи френски прозорци, защитени от прекомерно слънчево нагряване с дървени перголи и стоманобетонови козирки. Всички апартаменти в комплекса от къщи за гости „Флора Вю” ще се предлагат  напълно обзаведени и оборудвани, като към всеки апартамент/студио е предвидено да има собствено паркомясто.  Оборудването и обзавеждането на всеки апартамент включва:  настилки – гранитогрес и ламинат, стени – латекс, осветителни тела, ел. ключове и контакти, напълно оборудван кухненски бокс с ел.уреди ,  климатична система, телевизори за дневна и спалня, кабелна телевизия и интернет, разтегателна мека мебел в дневната, кухненска маса и столове, изцяло обзаведена спалня, напълно оборудван санитарен възел и душ кабина, голяма тераса с маса и столове.

За управление и поддръжка на комплекса и общите му части ще се заплаща годишна такса.

Управлението на комплекса ще предлага  на желаещите собственици  на апартаменти/студиа в комплекса и допълнителни услуги,като отдаване под наем, плащане на данъци и сметки и други с цел осигуряване възвръщаемост на инвестестицията на собственика.

Изберете раздел след което кликнете върху отделна снимка за уголемяване или слайдшоу:


Комплекс „Флора Вю”

 


Form Object